The End

Vill tacka denna blogg för allt vi har gjort tillsammans. Men jag är så sjukt trött på blogg.se och allt vad det innebär så byter och startar en ny blogg på www.nattstad.se/Aprincess. VÄLDIGT VIKTIG ATT BESÖKA! Den blir bättre än denna tråkiga.. HAha hejdå :D

2011-02-05

Lördag. Skitlördag. Tråkig. Inget roligt väder. Är inte på humör idag. Ska nog bara vara innomhus och inte göra något. hejdå.

2011-02-04

Fonduekväll med min finfina familj! Pusss


2011-02-03

Skol-torsdagen är slut och imorgon är det fredag!!!!!!!! Ska köra lite hemmagym med min bror snart och sedan plugga matte och tyska eftersom jag har prov imorgon och en skrivning.
Ha det bra! xoxo
Ps. Vill säga till min mormor, grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AMANDAS TOP 5- VILL HA!

1. En systemkamera!!!!
2. En resa utomlands med mina finfina flickor!
3. Converse!!
4. En mycket blond hårfärg.
5. Ett nytt sovrum!


2001-02-02

Vilket väder det är! Helt otroligt. Här hemma är det åtta grader i solen, gud så skönt :D
Har haft skidåkning med skolan hela förmiddagen och är nu äntligen hemma igen och har nyss ätit lunch. Ramlade rätt ofta, dock gjorde jag inte illa mig så mycket. Det som däremot gjorde jättteont var när jag gick till skidspåret så ramlade jag poff pladask i en uppförsbacke. Aj men det går över...
Nu på eftermiddagen ska jag bara ligga i soffan och ikväll blir det stallet en timma :)
Pusss

Mums på AW!

Hallå där!
Vilken underbar eftermiddag. Har varit i Stockholm med världens bästa Josefin och Cheep Mondays (stavas det så???? heh) modevisning. Sjukt kul!! Såg även snyggingen och bloggaren Andreas Wijk. Jag menar det kan inte finnas en normal tjej som inte tycker att han är snygg? Och idag tyckte jag ändå att han var lite snyggare än sist jag träffade han och fick ett kort.. Det kortet har ni nog sett för och det finns på facebook, men tyvärr inte idag på bloggen. Ni ska istället få se min kvällspyamas jag köpte idag på H&M. Jättefin!



Egentligen ännu snyggare. Ljuset är lite gult, haha!


2011-02-01

Hola!
Sitter i skolan nu, skriver på mitt svenska tal. Har faktiskt hunnit skriva 2½ A4 idag på bara en halvimma, dock inte dataskrivet. Har bara en lektion till och slutar om lite mer en timma.
Då ska jag åka in till Stockholm med världens bästa Joz för att gå på modevisning på Bens. Kulkul med lite annat i vardagen också ;-)
Hörs ikväll! xoxo

RSS 2.0