2011-01-31

Känner verkligen inte för att åka till plugget idag. Kan gärna stanna hemma hela dagen. Långhelgen har gjort mig konstig, haha! Dock har jag bara två lektioner idag men en heldel plugg hemma också eftersom jag kom på att jag hade redovisning imorgon och måste prestera på topp. Nu ska jag iallafall åka till gymmet innan jag börjar
 (12:35) för att köra ett ryggpass. Kulkul!
Hoppas ni har det bra! xoxo


taggad på gym!


2011-01-30

ÄR angry. Skulle precis hoppa in i duschen och så ser jag att min bror tagit mitt schampo. MITT!!! Sitter här halvnaken i handduk och väntar på att han ska komma hem. Väntar också på att Solsidan ska börja, askul! :D
Satt också samtidigt och tänkte på vad jag behöver införskaffa mig:

- En snygg mössa, EJ PÄLS!!
- Underkläder
- De där klackskorna som är på REA (hoppas dem finns kvar i min storlek)
- Snygga smycken
- ALLMÄNT SNYGGA KLÄDER!

Inlägg för imorgon

Skriver ett inlägg nu eftersom jag inte kommer hinna imorgon på dagen. Möjligtvis på kvällen. Imorgon blir det att plugga för hela slanten. Det jag fokuserar mig mest på imorgon blir tyskan och svenskan. Ska läsa ut en bok på tyska och sedan kunna skriva en sammanfattning av det och även göra ett papper med flera uppgifter. Under ämnet svenska ska jag börja att skriva på mitt tal som ska vara ca 5 minuter. Det ska redovisas och vara klart den 17 februari. Min idé om vad jag ska prata om fick jag faktiskt från en blogg jag läste om att unga småtjejer, vissa som inte ens kommit upp i tonåren, börjar äta piller och smörja in sina bröst med olika krämer för att dem vill att dem ska bli större, fastare och rundare. Jag har stora bröst utan detta krångel och jag kan säga till er alla; det är inte lika kul som det ser ut!
Det ska jag hålla mitt 5 minuters tal om för 29 personer. Det blir bra :)
Godnatt, xoxo.

2011-01-29

Har fått KENTkoma igen. Älskar det! Bara KENT och jag mot världen. Ingen sabbar för oss. Jag älskar det! KENT KENT KENT, när ska ni ut på spelning igen?! ÄR SÅ TAGGAD!! Tänkte att jag skriver upp många bra låtar och så måste ni lyssna på dem. Vem vet, vi kanske ses på någon konsert i framtiden ;-).
Idag ska jag åka med bror och kolla på hans fotbollscup.

KENTLÅTAR!
Utan dina andetag
Skisser för sommaren
Gamla Ullevi
Vals för satan
Dom som försvann
Hjärta
Järnspöken
Taxamannen
Den döda vinkeln
747
Max 500
Töntarna, vanlig& remix
Musik Non Stop
Vinternoll2

Bara några få av alla älskvärda låtar!


KENT + Erik Hassle

BIG NEWS! Såg nyss att KENT ska släppa en skiva med Erik Hassle. Hur kul är inte det?! Det är ju jättebraaaaa!


2011-01-28

Jag vill börja med att skriva detta till  Rebecca "Jag vet. Jag älskar dem fortfarande!!!! :D"
Så, nu fick jag det också :)

Är ledig idag eftersom vi var i skolan igår kväll. Somnade redan 22 igår kväll eftersom jag hade så ont i huvudet. Har städat hela förmiddagen och sett på en film. Om 25 minuter ska jag ta bussen ner till gymmet för att köra ett dubbelpass med Jossan. Armar och bröst blir dt idag. Efter det ska jag till danskolan och dansa. Kul, men slitsamt!
Hoppas ni får en underbar dag i detta varma väder!
PUSS

2011-01-27

Är jättetrött! Kom nyss hem från skolan. Vi hade öppet hus på Nynäshamns Gymnasium idag. Det brukar faktiskt vara helt okej kul men idag var det otroligt tråkigt! Det som var roligt var ju såklart att jag var med underbara Lina hela tiden. När jag lämnat Lina och jag och en annan killkompis ska hem så missar vi bussen pga att jag missuppfattat min mammas sms. Sen går vi till Gymnasiets busshållsplats för jag ringde mamma och sa att hon skulle komma och hämta oss. Då träffade vi några andra kompisar och två av dem bor där vart jag bor så dem fick också skjuts hem. Och haha, den största av killarna skulle sitta fram. Det var ju Matte! Och framdörren hade fryst så han fick hoppa in från förarsätet. HAHA! Åherregud vad kul det såg ut. Han fick ju knappt plats där emellan. Det var det roligaste under dagen! Nu ska jag fira att jag har helg nu med en tallrik havregrynsgröt :) MUMS!


en bild från när jag och Lina var uppe på Sandhamn idag!

2011-01-26

Hade tänkt att skriva ett inlägg om mode och sådant som folk faktiskt gillar att läsa. Men faktiskt så kan jag inte. Hur konstigt det än låter så kan jag inte skriva om det. Det blir helt fel.

Helt slut efter dagen och eftermiddagen där det blev "bråk" i klassen. Ont i huvudet och jag åkte hem tidigare från skolan. Ska äta något nu och gå till ridskolan om  en timma :)
Puss

2011-01-25

Sitter i skolan. Har företagsekonomi och vi jobbar med slutspörten på vårt arbete om marknadsföring. Efter skolan ska jag till gymmet och köra ett brutalt magpass ;-).


2011-01-24

Godmorgon! För er som följer min lilla rosa blogg vet att jag har sovmorgon till 12:35 på måndagar och eftersom jag börjat biffa (gymma) nu så åker jag till skolan innan jag börjar för att göra det eftersom jag slutar sen på måndagar så är det bäst att göra det innan. Idag blir det ett ryggpass. Kul!!


jag och min kissekatt för ett eller två år sedan <3 loveu


DAGEN IDAG: BIO, SHOPPING& PIZZA HUT!


PICTURES FROM TODAY

Komentera gärna om vad du tycker om dem..








2011-01-22

Ops! Ser att jag inte bloggat sedan torsdag. Men jag har skäl till det som precis för allt annat här i världen ;) Slutade skolan efter en jobbig dag vid 15:00. Mötte upp Joz i skolan så gick vi ner till gymmet. Första dagen på gymmet  för mig så vi gick bara igenom några övningar per muskelgrupp. Det var kul! Sen åkte vi hem till henne och duschade, och nej, vi duschade inte tillsammans. Sen bar det av till PH (Pizza House) som ligger här i Nynäshamn. Vi hade redan bestämt oss att vi skulle äta upp hela pizzan och det gjorde vi också!! Dock tog det 60 minuter, haha! Men vi gjorde det. Sen tog vi bussen till Valtorsvägen och umgicks med Joz killkompisar till typ halv ett. Och faktiskt så såg vi bla Solsidan andra avsnittet :D Det som går på söndag, haha!!

Nu ska vi ut och fota lite. Visar bilerna här såsmåningom. Hoppas ni har det bra <3
Puss

2011-01-20

Denna dag har alla varit så positiva! Glädjen har spridit sig hela dagen och detta är en allmän bra dag. Jobbade bra tillsammans med Lina idag både på Företagsekonimin och NAturkunskapen som vi hade i två timmar på eftermiddagen. Dock senare på eftermiddagen blev jag jätteuppstressad pga debattartikeln som ska skickas in idag. Får inte glömma det! Ska plugga tyska nu sen baka en kladdkaka. Mums! ;)
Puss

2011-01-20

Idag tänkte jag inte skriva någonting utan bara be er att lyssna på det bästa låten just nu! Den blir bättre& bättre ju mer man lyssnar på den: One republic - Secrets


2011-01-18

Har haft en jätteskön dag! Har för det mesta hängt med min tjejkompis Jenny. Åt raggmunk till lunch med henne och Denise. Och faktiskt världens äckligaste fefferoni. Alla i skolan slutade redan ett idag. Jätteskönt!! Åkte hem till Naida och fixade naglar hos hennes moster :D Jättefina! MEn så otroligt svårt och ovant att göra saker.
När jag kom hem, precis till middagen, som blev skink&ost schnitzel& haselbackspotatis med brocoli och pepparsås, sa mormor att jag fått post. GYMKORTET :D :D :D Jippi! Är glad. Ska snart äta efterrätt och sedan duscha och sedan skriva lite på min svenska debattartikel som ska vara inne på torsdag.
Puss


GLAD!

Idag är jag så glad! Trots den huvudverken jag hade idag innan min dans. Bla så fick jag veta att jag fick VG på det där superdupersvåra provet :D Dagen har varit kort. Uppgiften i tursimen är så lätt och jag ska bara plugga svenska. Det känns jättebra!
Ha det så bra! Hoppas min positiva inställning gör er på bra humör!
Pussssss

2011-01-17

Faktiskt trött. Kunde inte sova imorse så har sett två GG avsnitt och ätit frukost. Har klätt på mig nu också. Blev en svart tup"klänning" och ringar, halsband, armband& diadem. Diademet och en av ringarna som jag bär idag har jag fått av Josefin som nydligen varit i Thailand. Jätteglad :D!



Helt OK

Det känns faktiskt helt okej att det är söndag idag. Veckans sista dag. Helgen har varit över förväntan. Jättebra! Jag har ingenting som jag skulle vilja göra mer eller mindre av. Visserligen skulle det vara skönt att vara ledig ett tag men det gör inte mig något att det är måndag imorgon. Börjar för det första dagen 12:35, och har bara två långa lektioner, haha! I veckan ska jag börja gymma och jag har bara två inlämningar i veckan vilket känns jättebra! Så positiv inställning mot den kommande veckan!
Ikväll ska jag se på GG och äta popcorn :)
Puss


saknar sommaren och allt som hör till den!


2011-01-16

Det är söndag vilket innebär städning och pluggning. Har faktiskt bara en sak att göra klart idag. Vad skönt! Men ska nog städa först från i fredags så jag har det gjort. Har musik koma! The Frays låt 'Never say never'.

Här är låten fast med Tyler Ward som jag tycker gör låten mycket bättre!!

2011-01-15

Hej! Måste blogga nu känner jag. Har inte gjort det på hela dagen.

Gårkvällen med Josefin blev jättebra! Vi åt tre-rätters middag. Till förrätt bjöd hon på grönsaks dippning. Olika grönsaker som hon hade gjort två dippar till. Dipparna var sjukt goda!!! Till varmrätt bjöd jag på hasselbackspotatis, fläskfilé, sallad och såser. Attans, nu när jag skriver kom jag på att jag glömde vitlöksbröden. Suck.. Aja, det får hon nästa gång ;-) Till det drack vi ett jättegott vitt vin.
Efter ett tag kom vår killkompis Christoffer. Han hade med sig digestivekex så Jossan kunde bjuda på sin efterrätt som var snabbcheesecake. SJUKT GOD! Vi alla tre åt så fort. Ingen sa någonting till varandra. Efter det blev det dans på Kinect.
Efter ett tag gick vi ut till min stuga. Satt där ett tag. Sen kom Simon, Andreas, Emil, Sebastian, Jonathan och Dennis förbi. Jättetrevligt att träffa mina gamla "hang out with" kompisar. Men det bästa av allt var när hälften hade gått då vi bara var några kvar. Så skönt, lugnt, tröttsamt. HAHA. Somnade vid två.

Idag har jag varit hos Denise. Jag fick låna tredje säsongen av GG (Gossip Girl) av Jossan så vi har kollat hela dagen. Är sjukt kär i Chuck Bass och i hela serien. Tror jag ska sätta på ett avsnitt nu ;)
Godnatt!

2011-01-14

Äntligen helg! Woho. Ska snart städa av lite och sedan förbreda maten jag ska laga idag. Min underbara vän Josefin (shoppheaven.blogg.se) kommer hem till mig idag på middag. Vi har bestämt att det blir tre-rätters middag och att hon ska göra efterrätten och förrätten och jag varmrätten. Har lite frågetecken på den fortfarande hur man gör, men ska ringa upp mamma så får hon förklara :) Kan inte bli bättre start på helgen!

För er som undrar och för att förtydliga för mig själv så gick det bra på provet idag :D Känns så iallafall! YEAH.
Ha en trevlig kväll alla älskade ni.
xoxo
Amanda


2011-01-14


 såhär snygg och taggad är jag nu.. Så bubblans trött! Men jag måste tagga och det är NU! TAGGA TAGGA TAGGA!
Satt och pluggade timmar igårkväll och ska även plugga lite nu på morgonen. 9.35 ska jag sitta där, sitta där för med det fasansfulla provet. Tror faktiskt att alla i klassen är lite nervösa men ändå att alla pluggade huvudet av sig igår. haha! Måste kila iväg nu. Hörs sen. MUMS ;-)


Råkade inte posta iväg mitt inlägg jag skrev i eftermiddags, här är det!

Aj och bubblan vilken träningsverk jag har idag!!! Det är nog efter idrotten och ridningen igår. Kanske lika bra att mitt gymkort inte kommit än, eftersom jag knappt kan gå. haha!
Idag började vi efter ett nytt schema i skolan. Det funkade bra. Dock 120 minuter naturkunskap på eftermiddag sög ju rätt så mycket.
Var nyss på ica för att handla till maten idag som jag och min bror ska bjuda på, tackos. hehe MUMS! ;-) Sen handlade jag också tills imorgon då jag och underbara JOSEFIN ska äta middag. Längtar så sjukt mycket!
Fattar inte att jag kom till ica ens, med tanke på mina ben. Men innan imorgon och innan det blir helg så ska jag skriva ett stort prov på företagsekonomi. Bäst att jag sätter igång att plugga, för det är såååååååååååå mycket vi ska kunna!
Puss ;-)


12 Januari

Väntar bara att mitt gymkort ska komma till brevlådan hemma. Jag är otålig. Vill ha det imorgon!! Senast. Varje dag när jag kommer hem frågar jag om jag fått post, svaret blir alltid: Nej. ¨
Jättetråkigt, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men är så taggad på att sätta igång!

Ska snart iväg på horseriding. Kul. Egentligen är jag inte taggad på det idag, men det blir alltid så kul när jag kommer dit. Har så mycket annat i huvudet att tänka på.

Hoppas ni har det bra!
xoxo
Amanda


11 Januari

HEJ!!!
Sitter i skolan. Skriver debattartikel. Det är svårt men tror jag fixar det helt okej. Har håltimma efter den här lektionen. Rätt jobbigt. Hatar håltimmar, men jag unnar mig nog med oss. Slutar vid halv tre. Ska åka ner till mammas BFF och få hjälp med Företagsekonomi eftersom jag har prov på fredag och inte kan någonting!!!!!!! :O
Men nu kör vi. Trött och hej leverpastej ;-)

10 Januari

Hejsan. Sitter hemma. Ser lite på fab 5. Ska plugga nu. Turism arbete som ska vara inlämnat imorgon. Puckat nog så har jag glömt att skicka det jag har skrivit i skolan till datorn här, så måste åka till skolan tidigare imorgon för att skriva ihop allt. Dock åker jag bara en halvtimma tidigare, men ändå!!
På torsdag börjar vårt nya schema. Känns bra med lite förnying. Dock har vi företagsekonomi fyra gånger i veckan. Jobbigt och svårt!!

Nya schemat!!


2011-01-09

Det är söndag. Söndag den nionde. Sista dagen på vinterlovet. Suck.. Vill ha mer! Och eftersom det är sista dagen så betyder det att plugget åker fram och jag måste plugga. Det är tufft att gå andra året på samhälle/ekonomi. Har en inlämning på tisdag och ett stort prov på fredag. Provet på fredag kommer nog bli jättesvårt!! Är i Företagsekonomi B. Har inte hängt med någonting känner jag så jag får plugga ordentligt!
Snön smälter, det spöregnade hela gårkvällen och idag är det två grader ute. Jätteskönt tycker jag!! Får lite vårkänsla fast det inte ens är mitten av januari.
Nu ska jag ladda på med lite frukost och sedan börja plugga!
xoxo
Amanda


låste in böckerna dagen innan julafton, nu tar jag fram dem igen..


2011-01-08

Sitter och äter lite godis och ser på Prinsen och jag 2. Tycker namet låter som om det är en bebisfilm, men faktiskt så är den bra!! Och är inte en bebisfilm.

Imorgon är det redan söndag vilket innebär sista lovdagen och att pluggböckerna åker fram. Faktiskt så orkar jag inte. Lovet har gått alldeles för snabbt och jag hänger inte med.. Men det går nog an.


2011-01-07

GÅRKVÄLLEN VAR KUL. DOCK TRÖTT IDAG EFTERSOM JAG KOM HEM KVART ÖVER SJU I MORSE.. MEN DET VAR DET VÄRT! SKÖNT ATT VAKNA HEMMA.


2011-01-06

I gårkväll satt jag hela kvällen i en idrottshall i Skogås för att kolla på min lillebror som hade fotbollscup. Tror att vi inte kom hem förrän typ runt 01.00. Sjukt trött var jag och läktaren där vi satt var den värsta jag någonsin varit med om. Blä.

Idag ska jag åka in till Stockholm vid två tiden. Möta upp Victoria för att sedan åka vidare någonstans. Ska bli kul. Men har bestämt att det här blir mitt sista besök eller resande vart som helst innan skolan börjar, vilket den gör på måndag -.-. Bloggar mer imorgon när jag kommer hem.
Puss


2011-01-04

Grabbarna sitter och spelar idag igen. Jonathan ska snart hem och jag till Denise. Har varit trevilgt att ha han på besök i två dagar, men det har blivit lite mycket killar. Pappa, oskar och Jonathan.. Och jag såklart.. Bestämde därför att min BFF skulle komma på middag igår. Det var underbart! Jätteskönt att ha en tjej här. Inte killsnack eller killgöra. Det vad jättebra.
Den här dagen kommer jag vara hos Denise och sen så blir det tjejkväll ikväll :D Woho!




2011-01-03

Grabbarna spelar tvspel och jag sitter här. Har nyss fixat mig lite lätt och idag blev jag faktiskt nödj med allt. Sminket och håret. Dock blev det inte lika bra på bild. Har satt upp luggen, håret är lite slarvigt. Sminket är väldigt orginellt. Fondation, rouge, mascara, eyeliner, vit kajalpenna, ljus ögonskugga och rött läppstift. Gillar det faktiskt. Vi ska snart gå till affären om dem kan sluta spela. Ikväll kommer min BFF på middag. Vi ska äta potatiskroketter och något annat som vi inte har bestämmt ännu, haha! Hoppas er dag blir bra.
XOXO
Amanda


2011-01-02

Hej på er! Vilken skön dag. Sov ut! Dock gör min finne fortfarande ont. Har en inombordare som sitter precis vid näsan. Aj så ont den gör.
Har städat mitt rum lite och sett på tv. Idag kommer min Syssling Jonathan och hälsar på och stannar i två dagar. Jättekul!! Tror vi ska åka och bowla imorgon osvosv. Ha det bra!

xoxo

Amanda

2011-01-01

Godmorgon! 2011 nu - ett bra år känner jag på mig. Så mycket kommer hända detta år vilket känns kul! Men jag tycker nu såhär efter nyår så kan verkligen all snö bara försvinna. Det var ju snöstorm ute igår. Burr kallt det var!
Men nu inte till det utan till de mer bättre sakerna. Kom på igår att idag (1 januari 2011) kan jag säga "nästa år tar jag studenten", "I år får jag körkort", "I år fyller jag 18". Lyssna bara på det. Låter sjukt najs! Men så mycket saker kommer hända innan. Tillexempel så har jag en hemsk vårtermin att se fram emot i skolan. I samhällsprogrammet så säger man att tvåan är värst. Känns bra tycker jag eftersom jag bara har ett halvår kvar. Haha :) Nog talat om det...

Idag ska jag förmodligen till BFF och titta Gossip :D ehehehehe!

XOXO

Amanda


NEW YEAR!

Vill bara säga gott nytt år till er alla! Hoppas att ni har haft en underbar kväll med era vänner! Det har jag haft iallafall. Känner mig väldigt trött, ska nog sova :) Puss puss


saknar min älskade <3


RSS 2.0