30 OKTOBER

Sitter och ser på reprisen av rosa bandet galan. Blir väldigt rörd. Tycker bröstcancer är så otroligt hemsk. Barn som förlorar sina mammor, mammor som drabbas och måste genomgå flera behandlingar. Jag finner knappt ord för vad jag känner. Tycker bara att det är så fel. Tjejer har redan massor av problem, besvär, smärtor osv. Varför ska vi då kunna drabbas av en extra cancer? Gillar det verkligen inte ..

Ska inte sitta deppmode här, ska hämta min Grandiosa som är i ugnen nu.


29 OKTOBER

Det är lov nu! Så otroligt skönt, jag har lett hela eftermiddagen :D Slutade redan halv två också, galet niiice :-) Åkte ner och fikade med två av mina tjejkompisar och sen åkte jag hem. Har städat ett tag nu och ska snart börja packa min väska. Hoppas jag får ner allt! Haha :-D Ska dansa och sedan iväg till en kompis och parta lite :D Måste ju ha ombyte med mig osv. Hoppas ni får en härlig kväll! :-*

28 OKTOBER

Ska snart äta lite middag och sedan gå iväg och träna. Har faktiskt fått med mig mamma ikväll också vilket är jättekul! Typ hennes första gång på väldigt väldigt länge!
Skoldagen idag har varit bra trots att min vän slog mig på armen av ren ilska, hehehhe. Det var iallafall kul, efteråt eftersom jag blev så chokad. Vi gick och käkade pizza efter skolans slut eftersom vi inte åt någon lunch idag, blä säger jag bara till lunchen. Så innan vi skulle på en extra lektion så gick vi och åt. :) Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Puss :-*

27 OKTOBER

Vilken dag! Är helt slut. Började dagen med att sitta i bilkö. Det hade hänt en olycka på vägen så satt fast. När jag äntligen kom till skolan så såg vi på This Is England och sedan så jobbade vi naturkunskap. Har redovisning imorgon men tror att det blir bra :-) Idag åkte vi också skridskor. Som vanligt är jag inte bra men denna dag var värre. Gjorde illa mig. Vissa killar i min klass tror tydligen att dem äger isen. Först fick jag ett jätte hårt skott av en boll på vaden, sedan några sekunder efter var det än som råkade skjuta en puck på mig. Då fick jag nog och skulle åka rakt över isen för att sedan sätta mig på avbytarbänken, men då när jag var mitt på isen så kom en killa, han sa att han inte såg mig så vi totalkrockar. Jag flyger bakåt och han på mig och sen pang ner på isen. Aj, gjorde illa svanskotan och axeln men överlevde ändå skridskoåkningen sen fast jag var lite ledsen, lite sur och lite ont.
Under en lektion vi hade efter lunchen hör jag att caféterian i vår skola spelar KENT på radion. Jag blev helt i från mig och bah " ÅÅ KENT!!!" Haha sen gick jag ut och lyssnade ;-)
Nu ska jag iväg några timmar, ikväll ska jag se på PH och plugga.
Ha det bra :-*

I'M SO HAPPY, I'M SO GLAD...

... That I find you! Jag har hittat mina bebis skor igen! Jag är så glad :D Kan inte beskriva känslan. Träningen gick gallant eftersom jag var så glad! Nu har jag precis värmt en vetekudde som jag sover med varje kväll. Ska nog sova nu. Brukar sova vid halv tio om jag ska orka dagen efter, nu är klockan en timma senare så tror det är time nu. Godnatt!

26 OKTOBER

Denna dag har varit bra! Jag har varit positiv och glad hela dagen. Säkert bara för att jag fick skjuts till skolan idag ;-). Vi fick tillbaka våra turismprov och se på dem. Det såg bra ut men såg att hon rättat fel, hon hade inte sett att jag skrivit ett svar, så nu fick jag två poäng till vilket innebär 70/70 rätt!! GALANT JU :D
Ska snart i väg till min tjejkompis och sedan ska vi träna. Mina bebisar är borta. Bebisar = Idrottskor som jag alltid har när jag tränar, bäst i världen! Hoppas jag hittar dem...
Ha en bra eftermiddag/kväll.

Idag har Amanda och Rasmus namnsdag. Vilket innebär att jag har det :D hehehehehhe. Varför har man namnsdagar egentligen??


25 OKTOBER

Jag vet att jag varit dålig på att uppdaterat i helgen, förlåt mig!
Denna dag har varit jobbig men ändå bra. Har fått reda på två prov resultat, vilket var helt okej. Ena provet blev jag fett glad eftersom jag trodde det skulle bli IG, hehe :) Nu ska jag äta tacos, hheh. Puss

24 OKTOBER

Har varit en skön dag i Farsta Centrum. Shoppade med min mor och bror. Tyvärr hittade jag inte så mycket som föll mig i smaken. Ett par skor, en tröja och två bh:ar. Rätt tråkigt men behövligt och tröjan och skorna var snygga :)


NU TRE-RÄTTERS MIDDAG MED MIN FAMILJ

Idag har jag varit och lämnat in CV och sedan sett på film. Kul dag?? Nej. Och planerna för kvällen sprack så den ser ju inte heller rolig ut.. Hoppas ni har det bra!


23 OKTOBER

Kan inte sova. Jätte jobbigt!


Utgång!

Ikväll blir det utgång med några tjejkompisar. Mysigt! Kan vara skönt efter en skolvecka. Ska snart få skjuts av mamma ner till stationen. Hörs ikväll när jag är hemma! Justja, fick hem mitt skolfoto idag också. Men det får ni se ikväll ;-)



22 OKTOBER - SNÖÖÖÖÖ


SKÄMTET OM NYA FACEBOOK-BILDEN


21 OKTOBER

Denna dag har verkligen inte fört mig i vägarna. Usch vad hemsk den varit! Allt har varit dåligt. Köpte en kexchoklad på vägen hem vilket fick mina smaklökar att må bra iallafall :) Hoppas att jag blir på bättre humör ikväll eftersom det är träning med bästaste!!


20 OKTOBER

Nyss kommit hem. Ska äta middag. Det äckligaste som någonsin hänt har hänt. Om ni inte visste det så har jag ett otroligt stort förbi för maksar och sniglar. Finns verkligen ingening värre! När jag var yngre spydde jag så fort jag trampade eller såg någon trampa på en mask/snigel. Förbiet sitter ännu idag kvar, dock finns det inte lika mycket maskar kvar. Men iallafall. Idag när jag och pappa hade varit ute och gått och skulle hem så hör jag bara hur det låter "krakcafjajfhbalkfjafn knak knak". Tänkte att det var en snäcksnigel men så vänder sig pappa och jag om och ser att det är en groda. SJUKT ÄCKLIGT! Blev helt skakis i benen. Tungan hade flygit ut och ett ben peka upp i luften. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!


19 oktober

Ska åka och träna nu. Köper också en god sallad innan. Puss




PH

Nu börjar Paradise Hotel, måste kila jjuuu.



FUN THAT MY HAIR IS SO INCREDIBLE BEAUTUFUL....


18 OKTOBER

Godmorgon! Denna morgon är en underbar morgon. Jag vaknade nyss och börjar klockan 13:00. Känns ganska så lyxigt. Dock går tiden väldigt långsamt här hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog lägga mig och se på en bra film eller något i den stilen. Puss

HÄR ÄR DEN NYA HALSDUKEN


17 OKTOBER

Ska ut och gå en morgonpromenad nu så att jag vaknar till lite. Senare idag får ni se min nya halsduk jag köpte igår.


GODNATT


16 OKTOBER - GRATTIS BROR

Idag fyller min bror 15 år. Kan inte förstå att han blivit så otrolit stor. Vi har varit och handlat massor av saker idag. Vi åt jättegod sallad till lunch, jag fick en halsduk och en vinterjacka :) Ikväll ska jag till Denise.
Haha, nu kom min brors kompisar och hoppade på honom i hallen. Gav han en hel icapåse med chips, lösviktgodis, chokladkakor, coca cola flaskor (2 liter) och kakpaket. Hahahah! Äckligt mycket alltså.. :P
Nu kommer lite foton från idag!




VARFÖR LYCKAS JAG ALLTID MED..

att göra detta fula uttryck på kort.. (?)



NattiNatti


Åter igen, TACK, till miss little darling Lina som gjort min bloggdesign lite höstigare. Hennes blogg hittar ni bland mina länkar till vänster.


Färdig nu!

Nu är din header färdig, hoppas att du gillar den! :D
Puss Lina ♥


15 oktober

Kom nyss hem från dagens skola. Har varit bra. Lina min babe som jag hänger med hela dagen var så jäkla bra idag! Nu sitter jag och äter lite och ska snart åka ner till Nynäshamn till en tjejkompis. Har inte träffat henne på jätte länge så ska bli jätte mys. Hoppas eran kväll blir bra :-)
Puss


Bilder

Sitter och moffar i mig kladdkaka nu, haha. Ska plugga snart men först tänkte jag visa er lite bilder från min mobil. Brukar inte lägga in dem på datan så ofta men gjorde det nyss :)


jag och elli drev.


jag hehe




italien


Lina och jag hade potatisplätts ätartävling


JP, fett koool

14 oktober

Detta börjar inte bra. Kommer hem från skolan, är fett sugen på kladdkaka. Ska baka kladdkaka. Tjock jag är. Haha, sen ska jag också plugga idag. Skrev prov i morse vilket gick sådär. Prov imorgon med och en inlämning. Hejdå!

13 september

Är så trött idag men ska ändå snart börja plugga. Har två prov och en inlämning de kommande dagarna. Idag var vi bara 5 av 32 i klassen. JÄTTE SKÖNT!
Hörs senare

Home sweet home

Hemma! Fett skönt! Efter en lång och väldigt intressant dag ska jag äntligen slänga mig i sängen och sätta på Paradise Hotel på tv6play eftersom jag missade kvällens avsnitt. Tycker inte alls att PH är lika bra iår som det var förra. Mycket högre klass förra året, men det kommer ju in jokrar sen så då blir det nog lite bättre :-) Sovgott!

12 oktober

Ringde nyss och väckte en kompis. 100 poäng till mig för annars skulle han missa tåget mot Stockholm. Idag ska min klass in till Stockholms tingsrätt och vara där hela dagen. Vi ska se på olika rättegångar och så blir det såklart donken (Y). När vi är klara där ska jag åka hem till min moster, först hämta mina kusiner på dagis och skola och sedan hem till moster. Min ena prinsessa fyller 6 år idag så henne ska jag fira! Puss min älskade Ingrid på fördelsedagen!
Nu ska jag fixa det sista och sedan gå. En ny bloggdesign kommer upp inom kort.
Ha en bra dag! Kram

11 oktober

Nu ska jag plugga så att jag kan se Paradise Hotel ikväll, WOHO!!! :D


CHRISTOFFER OCH JAG <3

11 augusti

Godmorgon! Burr vad kallt det är ute. - en grad är det nu, när jag snart ska gå till bussen. Kände att jag gick upp onödigt tidigt idag. Har prövat lite olika frissyrer eftersom jag har en jättedålig hårdag idag! Frissyrerna blev coola men passade inte i dem, pluss att tror inte att mina hårnålar skulle palla en heldag, haha. Blev utsläppt med mössa tillslut, haha. Ha en bra dag!


Paradise Hotel!

Nu är det inte alls långt kvar. Imorgon smäller det. Kul! Paradise Hotel börjar efter ett långt uppehåll. Jag hatar våren. Då är det uppehåll. Så otroligt taggad på den nya säsongen nu. Det är en deltagare som kommer från samma stad som jag. Kul! Ska ni se på Paradise Hotel iår? Vem/Vilka hejar ni på isåfall? Den frågan kan ni självklart bara svara på ifallatt ni har sett intervjuverna på tv6. Det har jag. Jag kan inte säga idag vem jag hejar på. Förmodligen imorgon eller på tisdag.
Nu ska jag äta pizza som min mamma har bakat. Min är med annanas och jordnötter på. Mums!


10 augusti

Vilken otroligt härlig helg! I fredags kväll hade jag världens bästa tjejkväll med mina tjejkompisar. Hur mysigt som helst! Igår så umgicks jag med en utav mina närmsta tjejkompisar. Jätte kul hade vi. Sov även där och vi kollade på Letters To Juliet i morse. Gud vilken underbar film! Vi såg också fullt hus 1& 2. Grät i alla tre filmerna vi såg, haha.
Det värsta nu är att jag verkligen måste plugga.. Aja hejdå!


9 oktober

Jag har blivit kär igen. Inte nog att jag är jättekär i KENT utan nu har jag fått en ny förälskelse. En av deras låtar! Jag har redan typ 30 förälskelse i deras låtar, men nu har det blivit en till. Järnspöken heter den.
Har storstädat mitt rum, bara damsugning kvar men det har jag bett mamma göra åt mig. Jag ska snart gå och duscha så att jag känner mig lite freshare. Ikväll ska jag sova över hos en tjejkompis. JÄTTE KUL! Bloggar senare :-)


8 oktober

Burr, det är så kallt! Har nyss kommit hem och duschade. om 50 minuter ska jag bort igen. Ska ner till Nynäshamn och träffa några tjejkompisar. Blir mys med dem hela kvällen :-)
Hoppas er dag har varit bra :D


7 oktober

Mätt som en köttbulle, lika rund för den delen också. Ikväll grillade vi kött och åt bakpotatis med massvis med olika goda såser, olika sallader och bröd. Mums! Det är bra att ha någon födelsedag i huset ibland. Speciellt på en veckodag :-) Lyssnar på KENT som är min stora kärlek. Jocke Berg som är bäst och dansar sexigast i världen. JAG DÖR! Hahaha, dock är han lika gammal som min pappa, men så sexig dansare. HEHE :-)
Har inte pluggat något idag, har inte pallat och det är skönt. Ska duscha nu och se på tv senare ikväll tror jag. Dock såg jag nu att det är ingen bra tvtablå så får se.. :)

Läs Seppos blogg

Spana in min vän Seppos frågestund idag på http://kvgstyle.blogg.se/ - fråga allt! Ni har tills imorgon (fredag) på er ;-)


7 oktober

Skolfoto idag. Det är just den dagen ingenting i mode väg funkar som det ska. Hade ingen snygg outfit att ta på mig, sminket ser ut som om det är en fem åring som sminkat, håret ligger slickat runt mitt face. Fan. Varför så ful? Men å andra sidan har jag aldrig blivit bra på ett skolfoto så jag behöver inte ens försöka vara fin nu heller. Det slutar ändå i ett dåligt resultat.
Om ca fem minuter kommer min kompis och hämtar upp mig. Skönt att få skjuts till skolan å slippa åka buss. Idag fyller också min kära pappa år. 39 år! Grattis världens underbaraste!!


6 oktober

Det går verkligen dåligt för mig just nu. Har ingen ork eller vilja eller kunnighet till att börja och sedan läsa ut en bok på tyska. Jag orkar inte tänka när jag läser, vill bara koppla av. Men tydligen inte.

Idag har jag varit i skolan. Slutade jättetidigt, vid halv ett. Åkte ner mot stan och köpte födelsedagspresent till pappa som fyller år imorgon. Redan trosdag imorgon. Helt sjukt skönt! WOHO :D

I helgen ska vi ha kul. Det blir andra bullar då. Ska träffa mina tjejkompisar på fredag och på lördag ska jag träffa min absolut underbaraste :) Det kommer bli en bra helg efter allt detta pluggande. Har inte tränat på snart två veckor. Dåligt. Men har så mycket att plugga nu så jag hinner ej. Jätte jobbigt!

Ska byta om och sedan gå och ... (?) Ja vad ska jag göra? hehehe


5 oktober

Mitt turism prov idag gick kanon! Tror det i vilket fall som helst :-)
Är hemma själv hela kvällen, bra det eftersom jag ska plugga. Jäkla svenskagrej. Tyska också. Suck..
Ska äta hamburgetallrik nu som pappa gjort, fast jag har korv i stället för hamburgare. Hehe.


4 oktober


idag har jag och mina tre vänner varit och fikat. Mysigt. Dock bara två på bilden, men den andra puddingen satt ju brevid mig. Idag är det kanelbullensdag också. Eller som en i min klass sa "kanelbullarnas dag". Tycker att det borde finnas vaniljbullens dag eftersom vaniljbullar är mycket godare!


3 september

Idag handlar livet om turism. Bara om turism. Ska plugga tills jag spyr hade jag tänkt. Så heeeidå :)



världens tre snyggaste :-) i fredags.

2 oktober

Hösten är verkligen här nu. Burr vad kallt. Men vad innebär höst och mörkare tider? Jo mer KENT såklart! Mer av världens bästa musik. Awesome. Sitter och kollar på lite klipp från deras konsert jag var på i somras. Grymt. Jag ryser bara jag ser snuttar av några låtar. Helt sjukt. Kent livet ut!


1 oktober

Sitter hemma hos en tjejkompis. Har tjejkväll med två underbara tjejer! Vi har nyss bubblat bubbelpool. Jätte najs. Massa tjejsnack och jag älskar det! :D


RSS 2.0