30 september

Ikväll gäller det bara att plugga. Har prov imorgon och har inte ens börjat plugga änn. Men jag som är duktig jobbar mycket på lektionerna så kan redan litegrann ;-) IMORGON ÄR DET FREDAG! WOOOOHO :D


30 september

Jag säger bara en sak:
WE WILL ROCK YOU!

Vilken totalgrym musikal. Såg den igår med familjen. Var helgrymt. Idag är jag dock väldigt trött och svartklädd, hehe :)

Lunginflamation?

Doktorn eller inte doktorn? Hostar från lungorna, det gör ont. Skulle inte förvåna mig om det var på G lunginflamation igen. Pallar inte. Jag vill träna. Träna och ha kul. Jag vill kuna sova. Sova och må bra. Pallar inte ligga vaken hela nätterna..

Det har hänt en jätte tragisk olycka idag i vår lilla stad. En vän har gått bort. Som en stjärna till himlen, som en vacker stjärna! RIP E, tänker på dig och dina närmsta.. <3

GODNATT SKA FÖRSÖKA SOVA NU!

Detta får mig att må bra innan jag ska plugga.


28 september

Shuuuu. Hemma hos världens underbaraste nu. Vi äter bulle och dricker te. Cola och sura bilar också ;-) Nu ska vi sjunga KENT singstar, världsbäst! Hörs.




27 september

Denna dag har verkligen visat vad hösten är för något. Gash vad kallt det är! Det blåser så otroligt mycket, tror jag ska blåsa bort. Löven faller mot marken och jag blåser bort. Hur låter det? Intebra.
Kanske ska dissa min skinnjacka ett tag nu och sätta på mig min lila höstjacka. Absolut min snyggaste jacka! Dock är det snyggast att ha ett par klackstövlar till men vi såg ju på Blog Awards hur jag och klackar gick ihop - ungefär som Reinfeldt och Sahlin - dvs inte alls!


Paperweight



Hemma nu. Är trött. Ska plugga. Äta pankakor först. Puss

26 september

Vilken dag igår. Började vid halv nio och slutade vid halv fyra på natten. Jag och Jossan var inne på Blog Awards. Det var jätte trevligt, dock missförstod vi lite när vi bokade. Prisutdelningen var inte förrän klockan 20.00. Så vi minglade lite under eftermiddagen. Ett Fan-foto blev det också. Men sedan valde vi att åka hem vilket vi båda ångrar nu efteråt. Vi missade godibagsen!!!
Vi käkade thai och typ dampade ut väldigt länge innan vi åkte till ett par killkompisar och var där. När jag och två andra killkompisar hade följt Jossan till tåget så gick vi hem och spelade tv spel till klockan tre. Det var grymt! Älskar tvspel, verkligen älskar ;-)

Idag ska jag plugga, bara plugga. Och äta lite godis, hehe.
Hade klackskor igår och mina fötter är fortfarande uppsvullna och gör ont, så det blir ingen träning idag. För vill inte få mer ont. Hoppas ni får en bra dag!
Puss


25 september

Herregud! Denna morgon, har gått så fort. Gick upp redan halv nio för att duscha, måla naglarna, äta frukost. Ser att jag fått tre finnar!!!! FAN, varför just idag? Och att mina pormasker på näsan syns jätte mycket. Typsikt just idag. Kan ju få vara alla andra dagar utom idag! Letade efter min rosa klänning i stora garderoben. Den hängde längst in på samma galje som min balklänning jag hade i nian. Klänningen jag har idag är från skolavslutningen i nian och jag har inte använt den sen dess. Haha, är lite tajt över brösten, fuck. Men det är fin ändå. Gillar färgen. Såg att min kavaj jag ska ha över är lite smutsig på ena armen, men får försöka dölja det, och eftersom jag inte hittade några klackisar igår när jag och Jossan var i haninge så får jag ta mina gamla. Ser ut som flygvärdinna klackar. Blä, men a dem blir bättre än mina smutsiga converse. Nu ska jag sminka mig, sedan fixa håret och checka av lite grejer.
Today will be a good day!


24 september

Nyss hemkommen, nyss ätit. Gash mätt jag är. Åt i haninge med eftersom jag var så hungrig. Jag och min underbara tjejkompis var ute efter ett par skor, men tyvärr hittade vi inga. Dem har lagt ner scorett i Haninge C!!! :@ Bästa skoaffären ju. Nu ska jag bege mig till min tjejkompis för en härlig myskväll. Puss


23 september

Ska sätta mig och plugga tyska nu vilket jag gör varje dag när jag kommer hem. Har blivit en ny rutin typ. Har nyss ätit knäckemackor och mjölk. Var jätte äcklig mat idag i skolan, verkligen ingen god alls! Så var rätt hungrig när jag kom hem så åt 3 knäckemackor. Haha, den sista åt jag nog bara för att det var så nedrans gott! Ska ner till Nynäshamn sedan med mamma en snabbis och ikväll vid 19 så ska jag träna! WOHO :D
Pusss


22 september

Hemma! Woho, dagen har varit gym, om man jämför med alla andra dagar denna vecka. Vet inte vad som varit bra, kanske för att vi inte har haft Rättskunskap eller Turism på hela dagen, haha. Ska snart iväg igen men måste först äta lite och sedan städa rummet. Stod en stor lapp när jag kom hem "STÄDA DITT RUM!" Ups, inte så snyggt alltså. Måste hålla med, haha. Puss och hej leverpastej ;-)

21 september

Idag har skolan varit pain. Så pain. Sista lektionen dog jag pga av att vi har grupparbete och jag går verkligen inte ihop med en utav dem i min grupp. Har tröttnat nu och ska vara uppriktig mot honom och säga det om han frågar vad det är.. Min tjejkompis Lina fyller år idag också, vilket är jätte kul! GRATTIS GRATTIS!
Har suttit och pluggat i 15 min och det har gått galant. Första gången jag pluggat kort tid och kan det jag ska kunna. Woho, grattis till mig ;-). Nu behöver jag inte plugga ngt mer idag, skönt!! Ska åka och träna vid halv sex, askul!! Längtar!


från min pluggsida, woho!

20 september

Äntligen dagen till ära så är jag hemma igen efter skolan. Tio i fem. Suck och jobbigt men jag har iallafall klarat dagen utan huvudverk. Har heller inte så mycket läxor vilket är jätte skönt så ikväll ska jag bara plugga lite tyska, inget annat. Jätte skönt! Ska ta bussen till dansen om en timma drygt. Får se om jag dansar ett eller två pass idag.



Mina två tjejkompisar och jag!

Corepass

Nu ska jag iväg på ett core-pass. Nu kör vi!!


19 september

Gårkvällken spenderades hemma hos en utav världens härligaste personer! Skratt,skratt och jätte skratt åt läppstift och åt själva. Kom hem runt kvart i ett pga att bussen som skulle åka från tåget krånglade efter en stund osvosv. Men hemma var jag och sov jätte skönt! Vaknade vid halv elva idag. Har degat i soffan och städat lite. Nu sitter jag och jobbar med en svenskauppgift, om boken jag skrev om förut. Sämst, men uppgiften är rätt kul eftersom jag kan det där med att skriva dagbok ;-) Haha. Här är lite bilder på två av världens snyggaste tjejer - från igår.





Klar

Färgat och klart. Blev inte så mörkt som jag trodde. Eegade ut lite och valde den absolut ljusaste färgen av alla brunfärger. Ångrar lite efteråt, men det är nog bäst att färga i steg och inte bara poff bli jätte mörk. Här har ni en bild iallafall, jätte ful + att det är ljusare än på bilden, håret alltså eftersom jag redigerat bilden.


18 september

The big day. Jag ska bort med mitt blonda hår och dit med lite mörkare. Gash jag är nervös inför färgningen. Min största rädsla är om det skulle bli för mörkt, då blir det inte fint! Men ni får se hur det blev i kväll, då jag lägger upp en ny bild. Innan jag går till frissören ska jag försöka hinna med och kolla på min brors match. Har inte kollat på jätte länge och känner att det behövs nu. Have a nice day!


Jag kan inte ens gå utan dina luft i mina lungor

Puss på alla. Jag är glad. Jag är jätte glad idag! Det är fredag och jag ska ha "hemma mysa-idol kväll med mamma". Har köpt godis och vi ska snart breda ut oss på soffan och bara njuta! Puss på er!

16 september

Idag har jag inte bloggat ngt och det har faktiskt varit fantastiskt skönt! Jag har bara haft en helt bloggfri dag, även om jag inte bloggar så mycket och intressant annars men det har varit så skönt och inte tänkt "fan nu måste jag sätta på datorn för jag har inte bloggat idag". Idag har allt varit kanon! Slutade tidigt idag i skolan, i skolan har allt arbete gått super, min pappa var hemma när jag kom hem (han har varit ute och rest), jag såg på Dear John, en fantastiskt fin film som jag gråter oerhört mycket till, tränat, träffat min underbara tjejkompis och ätit. Lovely! A perfect day. Imorgon är det fredag och fredag är alltid fredag även fast schemat i skolan är jätte jobbigt. Idag återstår bara 2 dagar till THE BIG DAY. The day that i will coulor my hair to lightbrown. Gash, är nervös men får inte fega ut! haha.
Nu ska jag lägga mig och sova, är jätte trött. Haha (: Puss och godnatt!

Endlich nach hause

Endlich nach hause. Ska göra lite mat nu. Potatiskroketter och något till, är faktiskt så hungrig att jag sitter och äter en knäckemacka med ost medans maten är i ugnen. Ikväll ska jag plugga, måste gå bra, måste vara fokuserad! Imorgon ska boken Doktor Glas vara utläst. Har 25 sidor kvar och det kommer ta en och en halv timma för mig att läsa ut eftersom den är så tråkig! Nu piper det och har sig här om ugnen så ska fortsätta, hejdå!

15 september

Vilket väder och vilken morgon. Inte nog med att det spöregna så försov jag mig också. Tur att mamma vaknade och hörde att jag inte var uppe. Så idag ser jag helt muppad ut, även fast jag gör det alla andra dar med, så ännu mer idag.. Men har idrott om några timmar så får fixa mig efter det. Nu ska jag till bussen, puss.

14 september

Mitt huvud är verkligen inte gjort för skolan. Har så otroligt ont. Dö på det! Orkar inte.. Orkar ju inte heller plugga när jag har huvudverk. Vill att mamma ska komma hem nu! Vill inte vara hemma själv. Tycker synd om mig själv.
Hejs.

You and I collide

Ska plugga nu och senare ikväll dansa. Nu är vi verkligen inne i höstens gång. Det märker man på kläderna, musiken och vädret. Musiken iallafall för mig går från det "dunkiga" till det lugna. Kent, James Blunt med flera. En låt jag fastnat jätte mycket för är Collide med Howie Day. Den ska jag sitta och plugga till nu, och ni får också lyssna på den!


hej

Måndag morgon och jag ska snart gå till bussen. Har blivit kär, kär i en låt. Collide heter den. LOVE!
låten får ni ikväll för nu fick jag bråttom

EMS

Vad dagen har gått fort! Jag har i stort sett bara legat och läst en jättedålig bok som ska vara utläst på torsdag. Boken är skriven 1902, kul liksom. Nu hinner jag inte berätta så mycket mer för nu börjar mitt favvo program. Ensam mamma söker - säsongs premiär idag :D


12 september

Godmorgon till denna gråa tråkiga söndag! En tjejkompis sov här i natt så har inte kunnat uppdaterat så mycket. Är iallafall väldigt trött idag, tror det är pga vädret och även att jag inte sovit jätte mycket inatt. Under dagen så ska jag åka och köpa lite grejer, övningsköra och plugga. Jag får inte glömma att städa också. Hörs senare, hehe.

Detta är så otroligt fint.


Gårkvällen

Gash vilken kväll det blev igår. Vi kom till till grönan runt halv sju, alltså på självaste området, efter ett snabbt köande faktsitk. Vi ställde oss fram emot scenen eftersom vi inte visste vad vi skulle göra annars. Då var det inte jättejätte mycket folk, men efter en halv timma, när det var en timma kvar till konserten skulle börja så blev det jätte tjockt med folk och de flesta hade druckigt jätte mycket så alla knuffades och vi flöt ifrån varandra ett tag men kämpade oss tillbaka. Det var så otroligt trångt! Det var till och med en kille som tappade sin cigarett på min axel så jag brände mig. AJ vad ont det gjorde! När konserten började så blev allt kaos. En tjej som jag var där med fick lite panik så vi skulle gå ut från allt. Det var verkligen inte lätt! Jag tappade min tjejkompis hand, liksom dem gled i från varnadra. Jag kastades ännu längre fram mot scenen medans dem bakåt. Det var sjukt. Det tog mig så långt tid att komma ut från alla. Ingen mottagning fanns typ så det blev jätte svårt att hitta mina vänner. A osv osv. Tråkigt nog hade en av mina tjejkompisar svimmat och gjort illa armen så det blev grönalunds sjukstuga och sen begav vi oss hemmåt. Men en sak ska ni veta mina läsare, vi stog typ längst fram ;-) Vissa av våra vänner hade inte ens kommit in på området, dem gillar Hoffe inte vi. Men vi fick jätte bra platser. Haha

Idag är det en innersittadag vilket jag gillar. Men vet inte vad som händer till kvällen.. Ha en bra dag :-)

Hemma nu

Hemma nu. Berättar mer imorgon.

Helg nu!

Hemma efter en jätte hemsk fredag! Hatar verkligen fredag i skolan så oerhört mycket så kan inte beskriva det. Sån huvudverk jag har, förkyld och hostig.. Provet gick väl bra och sen har jag bara haft det så jobbigt. Civilrätt, rättskunskap och engelska är inte riktigt min grej. Sen gick jag inte på tyskan som skulle hålla på till tre eftersom mitt huvud var så svagt. Värre blir det när vi sitter på bussen hem och det är massor av fullisar som sitter där vart vi sitter och dricker massa öl. Det luktade förjävligt och mitt huvud blev bara värre.
Ikväll är det iallafall Hoffe! Trots vädret, trots att jag och min tjejkompis är sjuka så åker vi in. Det blir nog kul men kallt och mycket folk. Dock gillar jag inte dem så mycket men bättre att göra ngt en fredagskväll än att sitta hemma och kolla i väggen. Haha. Hejs ;-)

10 september

Nu har jag prov. Dålig hårdag men ändå glad! Eller nu har jag inte prov, ska åka till skolan först. 8:15 ska jag skriva prov och jag önskar mig själv lycka till idag! Nu ska jag bege mig till bussen, pusssssssssssss!

Plugga

Är hemma nu. Har varit hos min killkompis och pluggat hela kvällen, ja och sett litegrann på idol. Ska göra iordning mig och sedan lägga mig och plugga lite till. Imorgonbitti ska skrivas prov och det ska gå bra! Puss och godnatt :*


9 september

Det blev inga klackisar. Tråkigt nog! Hade klackisar på mig hela morgonen hemma men när det blev dags att SPRINGA till bussen fick det bli conversen istället. Hehe.
Jag hostar som en galning idag. Just näre är hoffe imorgon, men inget hindar mig ;-) Idag efter skolan gick jag till ica för att köpa en liten chokladkaka mint, mums! Har sagt att jag ska köpa en hela veckan men har bara inte blivit av. Nu ska jag sätta mig å plugga. Ska hem till min killkompis ikväll igen å plugga och vi tävlar lite vem som kan mest liksom, få se om jag vinner. Höhö! Pusss

En bild från idag. Inte många som får ett stort leende riktat mot sig, men det får ni mina läsare!


Klackisar eller inte?

Klackisar eller inte? Hm, ska jag ha klackskor idag? Gud vilken bestlutsångest jag har! Har inte gått i klackskor på väldigt väldigt länge, sen Turkiet tror jag, men då gick jag bara i fem minuter och fick ont i fötterna. I högstadiet hade jag jämt klackskor på mig vilket jag gillade då men på senare tid har det inte blivit. Självklart beror det säkert på att jag aldrig köper nya, och det gör jag inte pga att jag vet att mina vita små converse alltid vinner mot klackisarna. Hur snygga än klackisarna är. Tror jag bara tänker på bekvämlighet, eller tror? Jag vet! Vi får se nu vad jag tar och svaret på den frågan får ni i eftermiddag ;-) Ha en bra dag!


Läsa

Jag förstår inte ens varför jag sitter här och dricker te. Jo jag har ont i halsen men jag måste också börja läsa på en bok som ska vara utläst om exakt en vecka. Efterson läsning inte är min starka sida måste jag verkligen ligga i + att boken gavs ut år 1905 så det är inte direkt lockande att läsa.. Nu ska jag sluta tänka på den boken för en stund, dricka upp mitt te och sedan lägga mig å läsa, hehe. Godnatt!

Lite bråttom

Hemma. Har varit en bra och skön dag. Har lite bråttom nu. Ska kolla lite recept inför imorgon då jag ska stå för middagen här hemma och sedan ska jag äta mat och sedan åka iväg för mitt första "pass". Det är hemligt än så länge om vad det är, men tror det blir kul iallafall! Ikväll ska jag plugga med min killkompis/granne David.
Min förkyldning vill inte ta slut. Måste köpa nässpray idag! Puss


jag och min underbara tjejkompis! :*

Bradåååå

Har hört att jag är rätt så dålig..


Lite politiskdebatt å grejer

Hemma nu. Herregud! Klockan är redan halv fem. Har nyss ätit lite flingor med mjölk och dricker en kopp te eftersom jag börjar få ont i halsen. Vill inte ha ont i halsen! Inte nu. Ska ju på hoffe på lördag tillsammans med en utav mina närmsta vänner, då vill jag inte ha ont i halsen! Inte vara förkyld för den delen heller.. Hon skvallrade till mig idag att hon också hade lite ont. Skärpning på våra kroppar! Ska sätta mig och plugga lite nu. Veckans plugg är inte lika mycket som förra veckan vilket känns så skönt. Detta är veckans "att göra" - i läxornas väg.

Onsdag: Tyskaläxa (massa glosor) döö.., Naturkunskapsförhör (om cellen osvosv, inte min grej)
Torsdag: Ska ha läst 18 sidor i världens hemskaste bok, civilrättsbok..
Fredag: Företagsekonomiprov. PLUGGA PLUGGA PLUGGA.

Inte så mycket, perfekt ;-). Blir mycket gladare när jag inte har mycket i skolan. Och jag menar fatta min känsla på fredag då jag skrivit mitt prov, när jag haft sista lektionen för veckan att åka hem, byta om och fixa sig för att först äta på restaruang med min familj och sen möta upp snyggaste bruden för en titt på HOFFE, som verken jag eller hon gillar speciellt mycket. HAHA ;-)

Idag har vi varit hela eftermiddagen och kollat på debatt mellan olika politiker/partier. Var intressant till en början sen sov jag. hehe.
självklart satt jag längst fram ;)





7 september

Godmorgon! Igår mådde jag verkligen jätte dåligt. Som jag skrev i mitt förra inlägg så hade jag ont i huvudet, men det blev bara värre och värre med kvällen. Det ena och det andra hände men jag känner att det behöver inte ni veta. Idag mår jag iallafall jättebra bara att jag har lite ont i halsen, men spillerill. Haha. Duschade håret när jag vaknade eftersom jag inte gjorde det igår. Jag gillar inte de dagar jag duschar håret på morgonen, därför jag aldrig gör det. Duschar jag håret på kvällen (som jag brukar) så blir håret rakt dagen efter men duschar jag på morgonen (som jag gjorde idag) så blir mitt hår jättejätte rakt! Tycker inte alls om det. Mitt hår idag kommer se hemskt ut.. Då tar jag en toffs med mig som alltid. Kan verkligen aldrig gå hemmifrån utan en toffs, dock gjorde jag det igår men hittade en tjejkompis som hade en till mig. Skulle egentligen hem till henne ikväll för att kolla på Idolpremiären idag men eftersom jagvar så dålig igår så pluggade jag inte och då måste jag göra det idag.. Ha en bra dag!
Btw, om en och en halv vecka blir jag brunett :o Jag är rädd! haha




Aj mitt huvud

Det här får bli ett snabbt inlägg eftersom jag måste lägga mig och vila. Denna dag är verkligen inte min dag! Har haft kraftig huvudverk hela dagen vilket resulterade med att jag gav upp allt under lektionerna och bestämde mig att åka hem på rättskunskapslektionen. Ska sluta tio över 4 idag egentligen, men orkade verkligen inte stanna kvar! Ska försöka få ngt i magen nu och sedan lägga mig och vila. Ska dansa ikväll och vill verkligen känna mig bättre då. Ha det bra!

Är hungrig!

Jäklar vad hungrig jag är! En timma kvar till maten är klar, jag orkar inte vänta. Är utsvulten! Borde plugga lite tyska som jag är så dålig att plugga på , men inte nu. Har ingen energi i kroppen. Ikväll tänkte jag fixa ansiktsmask. Jordgubb tror jag det blir ikväll. Har så många hemma så vet inte vilken jag ska välja, men det lutar emot jordgubb. Vilken tycker du mest om?

5 september

Idag ska bli en bra dag! Är utvilad och glad. Det är sol, men kallt. Lite jobbigt, men sol som sol, jag blir glad! Ska snart äta frukost och sedan städa lite. Tänkte gå ut och gå en rejäl långpromenad idag också. Plugga också, men jag tror det kommer gå bra faktiskt. Inga sura miner idag. Det ska bli en bra dag!
Hörs senare


bild från Turkiet där solen iallafall värmde


Kunde inte blivit bättre

Jäsp elller inte.. Jag är inte så trött men jag var trött. Bara för att jag gick och la mig i sänger så börjar jag piggna till. Kanske ska sminka mig, klä på mig och fixa håret och dra ner till Freja? Nerå skoja, aldrig i livet. Lite sent nu va.
Vilken helt underbar kväll, kunde inte ha blivit så mycket bättre. Satt och lyssnade på världens underbaraste band kent, låg i jaccuzin och bara kollade upp på den stjärnklara himmeln och låg och snackade om allt mellan himmel å jord. Så underbart mysigt! Kvällen kunde inte ha blivit så mycket bättre faktiskt :-) Hoppas ni har haft en bra kväll! Puss

har precis värmt en vetekudde. Älskar att somna med dem!

Bubbelbad kvällen lång

Har nyss ätit pizza. Jag och min lillebror köpte grandiosa pizza och värmde i ugnen. Det blev så otroligt gott! Jag var och fikade med fyra kompisar idag. Jätte mysigt. Vi satt ute i solen i två timmar, lovlely!
Ikväll ska jag över till en tjejkompis för att bada jaccuzi, så otroligt skönt nu när det är så otroligt kallt. Försår inte hur det kan ha gått från typ 50 grader till -50 grader på en månad, haha konstigt ju!
Hörs senare, puss!

Ska åka och träffa...

Ska åka och fika med mina vänner nu!


4 september

Godmorgon! Vaknade nyss efter att ha sovit så otroligt bra inatt! Gårkvällen blev väl ändå bra tillslut. Åkte hem till Jossan runt sju och vi skulle egentligen ut osv, men så blev det inte så. Tillslut vid tio så kom några killkomisar, blev lite roligare. Åkte hem med kvart över ett tåget, skittrött var jag. Idag på morgonen fick jag ett glädjande besked av min mamma, dock tänker jag inte skriva ut det här på bloggen, men bra var det iallafall tycker jag!
Puss

3 augusti

Hej! Mitt internet har äntligen kommit igång igen efter tre dagars "ur fuktion". Har varit så sur när det inte har funkat, tycker det verkligen är jätte jobbigt! Nu är det iallafall helg och jag är jätte glad för det!! Inget plugg idag eller på hela morgonendagen, WOHO! Jag är lycklig. Har inga planer inför helgen förutom att jag ska åka och fika med minna vänner, mys. Nu ska jag bara njuta. HEJDÅ

RSS 2.0