A drop in the ocean

Sitter och sjunger. Så otroligt vanligt, haha. Jag sjunger jämt, vart jag än är. Lite konstig, jag vet.. HAHA! Idag har det varit en bra dag faktiskt tycker jag. Har haft bra lektioner och även den lektionen som brukar vara tråkig var helt okej idag faktiskt. Slutade vid tio över fyra idag och då fick jag typ springa till affären och sedan vidare till min dans som började halv fem. Hehe, dansar ensam iår. Det är faktiskt rätt kul om jag ska vara ärlig. Trodde det skulle vara jätte tråkigt, men det är kul! Jag ska dansa solo till två Eminemlåtar. Eller ett bara JAG solo, alltså verkligen bara jag. Sen ett solo som jag dansar "en del" i låten, som jag dansar själv då. Det ska bli kul! Det som är bra när man är själv är att få välja låtar själv, haha! :D Och vad passar inte bättre än Eminem? Dock är det streetdance på den, och jag dansar showdans men här ska jag nog få in lite streetmoves i min kropp, hehe. Var ute och gick med en jätte bra person sedan några timmar och kom nyss hem. Imorgon satsar jag på lockigt hår så jag har nyss gjort flätor. Skulle plugga glosor också och det gör jag bäst på glosboken men den fuckade ut nu så får göra det imorgon istället. Får extra mycket då men jag slutar tidigt imorgon så det gör inget, tror jag.. Hehe. Appropå rubriken idag så har jag börjat lyssna på en låt igen som jag lyssnade på hela tiden under min högstadietid, jättebra och jättefin! Tänkte att ni också skulle få höra den.
Puss på er!


Eminem

Eminem. Det känns som han alltid är med mig, som att jag sjunger live tillsammans med honom i alla hans sånger. Jag älskar hans musik, så otroligt personligt och bra texter!! Kan inte beskriva med ord faktiskt, haha. Min absoluta favoritartist utanför Sverige! För Kent finns ju i Sverige, men Eminem är bäst i hela världen (då är inte Sverige inräknat). Han är bra att lyssa på om jag pluggar, mår dålig/ är ledsen, hänger med mina kompisar, städar, är ute och går. Vad som helst, puss på han! Ville bara skriva det, hehe.




29 augusti

Jäsp vad trött jag är! Och inte blir det bättre av detta jättetråkiga väder. Nu är hösten verkligen här. Det var fint väder igår men ändå kallt. Tycker det är lite tråkigt faktiskt för vi blir ju mycket gladare och piggare av solen, right? Men sommaren kommer väl nästa år också får vi hoppas!
Igår hade jag en jättemysig dag i stan med min mormor. Vi shoppade och åt god lunch. Kom hem med: En grå kavaj, svarta jeans och tre olika tröjor. Det är bra tycker jag! Jag gillade verkligen allt jag köpte. Dock blev kvällen lite långtråkig, men det fick jag liksom leva med.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Tråksöndag som jag alltid kallar det. Söndagar är alltid tråkiga för då måste man oftast sitta hemma och plugga typ. Har typ miljoner glosor i engelskan jag måste plugga in till veckan som kommer och miljoner glosor i tyskan som jag också måste plugga in till den kommande veckan, suck. Får se hur det går under dagen. Ha en bra dag, Puss!

28 augusti

Höll på att glömma bloggen i denna stress. Ska bege mig till tågstationen och åka in till stan. Eftersom jag ser att klockan är så mycket  får jag ta bussen till tåget, haha. Ska äta lunch och möjligt shoppa lite med min mormor, jätte mysigt! Vädret är ju på topp iallafall. Puss


27 augusti

Att jag inte bloggat på hela dagen beror på att jag varit i skolan under hela dagen och åkte direkt hem till min tjejkompis. Vi har ätit thaimat och nyss lagt på ansiktsmasker. Choklad och hallon. Vi hade tänkt att ha gurkor runt ögonen men eftersom vi inte hade det så fick det bli bananskivor på ögonen istället, haha! Nu ska vi göra annat skoj, puss!


3 bilder

Bilderna är fotade med min mobilkamera så därför inte lika bra som en systemkamera, men det är bra bild ändå!





Måste plugga, hinner inte lägga upp fler, hahah.

Hemma

Hemma!! Så otroligt skönt. Det är verkligen kallt ute nu, höll på att frysa ihjäl när vi var i stan och fotade jag och min killkompis. Köpte lite smink och ansiktsmasker också. Publicerar bilderna senare ikväll för nu ska jag äta och duscha. Har inte ätit sedan 11 idag. Hörs snart!

26 augusti

Snark vad trött jag är idag! Sitter i mitt rum och äter frukost, väldigt onyttig. Juice och oboy haha. Fick nyss ett sms av min tjejkompis och hon skrev att hon kunde hämta upp mig med bil så att jag får skjuts till skolan, guldvärt! Slipper stressa nu och kan sitta här ett tag till.
Visste ni det föressten, jag ska bli brunett. Nu har jag bestämt det till 100% och ska inte fega ut denna gång! Har tvekat och fegat ut i två år nu, men nu jävlar. Dock är det i slutet av september men iallafall. Dock ska det inte bli jätte jätte mörkt, :) Hur tror ni det kommer bli? haha
Ska in till Stockholm med en killkompis efter skolan idag. Vi ska fota och handla lite. Tråkigt väder men det kommer bli grymt ändå!
Puss och kram!

25 augusti

Är så otroligt trött. Blev ett långt besök i stallet, och lång väntan på bussen hem men äntligen är jag hemma! Gillar inte att vänta på bussen, speciellt inte när det är kallt, regnar och myggorna kryllar. BLÄ! Ska faktiskt krypa ner i min säng snart och se på tv osvosv. Puss


Backkk

Förstår att läsarstatesiken sjunkit nu på senaste tiden eftersom jag inte haft något internet på väldigt väldigt länge. Men nu är jag tillbaka, mer internetkär än vanligt! Ska snart åka iväg till min Faster och rida på hennes hästar. Från början är jag en ridtjej. Red förut i sex år så jag har lite erfarenhet. Kanske ska börja igen efter vintern, inte bestämmt än. haha!

Laggggggg

Sitter hos min tjejkompis. Mitt internet hemma har laggat ut så bloggar såfort det funkar igen.. Puss


Vår sista dans

DÖ! Gillar inte skolan just nu. Finns inget bra med att ha börjat skolan förutom alla vänner! Hela förmiddagen mellan 8.15 till klockan 12.00 har vi haft två lektioner, kort rast emellan. Jäklar vad lektionerna är långa! Sitter och sover, haha. Skolan har hållitpå på "riktigt" i två dagar nu och jag är redan trött. Har två böcker med mig hem. Naturkunskap och Tyska. Bläää! Nu har jag en skön helg att se fram emot. Dock har jag inte planerat in något, men den ska ialalfall bli skön! Puss och hej leverpastej

BLOG AWARD



Jag har fått en AWARD! Gud vad kul! Tack snälla Josefin. Josefin driver bloggen http://shopheaven.blogg.se/.

Mitt uppdrag nu är att skriva sju sanningar om mig själv och ge denna award till 7 andra otroligt bra bloggar!

1. Jag hatar smör. Kan knappt inte se dem som äter det på mackorna, vidrigt!
2. Jag älskar facebook. Verkligen älskar det! Dock vet jag inte varför...
3. Ända sedan jag var liten har jag drömt om ett stort prinsessbröllop.
4. Alla mina vänner och ex-pojkvänner säger att jag smaskar sjukt mycket i sömnen, precis som jag skulle äta en smörgås. Pinsamt!
5. Jag är en bra person! Inte lika elak och dryg som nästan varje människa på jorden verkar tycka. Hallå, jag är ingen bitch!
6. Jag har alldeles för stora bröst. Tycker det är grymt jobbigt och gråter minst en/två gånger i veckan för dem. Mamma tycker jag ska opperera dem om jag lider så mycket, men nej. Det är överdrivet.
7. Jag har bara varit kär på riktigt en gång i hela mitt liv.


19 augusti

Hej! Dagen började inte bra eftersom jag missade bussen. Det regnade och jag och min tjejkompis stod där som två fågelholkar och regnet forsade ner, usch. Efter skolan åkte jag in till Stockholm med en killkompis. Fixade pluskort och shoppade lite, myyyyyyyyyys! Har nyss ätit, knäckemacka med ost och te. Nu ska jag gå, puss

Marianne

Jäsp! Är inte van med skoltider, därför jag är så trött. Åhnej, nu fick jag hicka också! Sitter och lyssnar lite på musik, läser Veckorevyn som kom till brevlådan idag och äter Marianne. Fick ett kilo Marianne när jag fyllde år. Hade aldrig smakat dem tidigare, men var faktiskt rätt goda. Dock kan jag bara äta en och sedan vänta i flera timmar.. Nu ska jag till en tjejkompis. Vi ska baka kladdkaka och prata!


Mittbena

Klädvalet har inte varit svårt idag. Kör på en typisk Amanda som jag kommer göra hela året ut. Hehe! Svarta strumpbyxor, långt färgat linne, kavaj och converse. Vet verkligen inte någonting som är med typiskt mig än det. Det finns nog inte något annat! Inte ens mina kompisar kan komma på en annan sak. Dock visste jag inte hur jag skulle ha mitt hår. Jag har ju klippt av lite mer än en decimeter, buhu. Och det var inte bra klippt så ska till min personliga frissör på tisdag och fixa till det. Så länge kan jag inte ha utsläppt men idag prövar jag mittbena, eftersom det är så mitt riktiga hår är. Det vill aldrig ligga i snebena utan alltid i mittbena. Så idag kör vi på en mittbena utan tupering och hårspray. Bara fallet hår. Dock hänger det för ansiktet rätt mycket. Får nog ta med en toffs. Hehe.




18 augusti

Måste först och främst tacka min vän Therese för att hon har gjort en fin header till mig! Hennes blogg hittar du bland mina länkade bloggar.
Har nyss vaknat. Kunde inte sova längre. Eller kunde kunde jag väl om jag försökte med jag bestämde mig för att gå upp. Från och med imorgon börjar 06.30 uppstigningen igång och jag måste iallafall vänja mig litegrann. Dock håller jag på att somna sittandes nu, men det är en annan FEMMA. Tror jag slänger mig i soffan brevid pappa och ser lite på tv och äter frukost. Puss


detta är Amanda när hon varit uppe en minut. Men rätt pigg ändå ser jag ut va??

17 augusti

Då var jag hemma igen! Klockan är snart halv fyra. Gick upp vid kvart i åtta. Jag lovar, jag skulle kunna döda för att få ligga kvar i sängen då. Jag var så äckligt trött! Navy CSI gick igårkväll på TV, mitt absoluta favvo program, kunde ju bara inte missa. Första skoldagen, check och klar. Helt okej, men stor klass. Kommer bli tufft att plugga men det är bara å försöka liksom. Åt lunch med tre tjejkompisar. Vi satt och åt i flera timmar, sååååååååååå BÄST! Ikväll ska jag träffa en tjejkompis :-)

16 augusti

Kan inte förstå att det är måndag idag. Imorgon är det tisdag. Tisdag den 17onde som ingen har väntat på. Skolan börjar. Slut på alla sena mornar och sena nätter. Välkomnar väckarklockan som ställs på 06.30 och välkomnar mig själv som ska sova halv tio. Alltså, nej! Sommarlovet är över. Det har gått så fort, kan inte beskriva. Å andra sidan börjar jag i en ny klass imorgon, kommer nog kännas lite konstigt. Kommer sakna Clara& Nelly, mina bästa tjejkompisar från min gamla klass! Det kommer också kännas konstigt att nya ettor kommer. Haha, vet ingenting. Men imorgon ser jag.
Idag ska jag träffa en tjejkompis ett tag. Vi ska baka kladdkaka och mysa lite för vädret är inte så roligt. Ikväll ska jag ut och gå med min killkompis igen, skönt!!
Puss


15 augusti

Min födelsedag blev grym! Mina tio närmsta vänner kom för att äta god middag, dansa och ha det kul! Det var jätte kul och alla var glada. Halv sex somnade jag inatt. Och attans vilken huvudverk och attans vad varmt det var. Sov jättejätte dåligt! FY. Vaknade vid kvart i tio och låg i sängen till elva. Har haft släktkalas med släkten idag. Fick fina födelsedagspresenter. Nu är jag jätte trött och ska bara dega i soffan ikväll. Imorgon är det sista dagen innan skolan börjar jag kan sova ut!


14 augusti

Vad glad jag är idag! Trots att jag är jätte trött. Det är ju min födelsedag och då ska man vara glad! Ska snart äta lite frukost och sedan ska jag ut och gå med min familj! Jätte skönt :-) Jag har inte så mycket att skriva just nu såhär på morgon kvisten.
Grattis Amanda!

fredag den 13onde

Mina läsare! Har ni dött i solen idag eller? Hm.. Eller faktiskt så bryr jag mig inte hur många som läser. Hehe, jag sitter och lyssnar på Backstreet Boys, HAHAHA! En låt bara, och faktiskt tycker jag låten är bra. Varför skämmas för att jag lyssnar på Backstreet Boys? Dem är bra! Ska snart ta bussen till min killkompis och umgås med han ett tag. Vi ska väl se på film. Vi har laddat ner några, och i natt så fick jag förslaget av en annan killkompis att vi kunde se Fredag den 13onde. Hm, tror inte att det blir den. Måste ju hem också inatt, och det kommer jag inte komma om vi ser en skräckfilm sent på kvällen, haha!
Ha en bra kväll!

13 augusti

Appro på igårkväll när jag var ute och gick. Vad lycklig jag kände mig! Min killkompis sa detsamma.
Man kan inte bli mer än lycklig när man ligger på rygg på en klippa precis vid vattnet. Hör hur vågorna slår mot berget, ser hur fåglarna flyger över än i luften. Det är skön luft, solen går ner. Man ligger och tänker på allt och känner sig så lycklig då! Att jag fyller år imorgon, att jag verkligen har världens mest underbaraste vänner, att jag är en människa och inte en fisk i havet (är dödsrädd för djupt vatten). 

Det var ett flygplan som flög över oss och jag blev helt borta i mina tankar.
"Tänk om de kunde kasta ner ett rep som vi kunde ta i och dem kunde dra oss upp. Vilket äventyr! Du vet resa utan klocka, pengar eller mobil till någonstans man inte ens vet vart man är påväg av. Vilket äventyr!"
Sen låg jag flera minuter och bara önskade att det var så, dock hade vi inte så tur utan såg flygplanet flyga sin väg utan oss.

Nu ska jag äta frukost, sedan träffa min tjejkomps, sedan handla, sedan äta middag, sedan träffa min killkompis, ssedan vara uppe över midnatt, sedan ha födelsedag!

Noooo food

Gick ut och gick vid fem kom hem halv tio. Så otroligt skönt! Gud vad vi gick och vi stanna, gick mer och sen satt jag på bussen hem. Vilken underbar kväll, kunde inte bli mycket bättre. Dock fanns det ingen mat hemma så fick koka lite makaroner, blä. Men aja, mat är mat. Är helt slut, så trött hela kroppen är död. En död 16 åring. En död kropp. Den behöver sömn, som den såsmåningom ska få. Men jag är inte trött, bara kroppen så det tar nog ett tag till. Puss

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Och nej, rubriken hör inte med någon kille att göra. Utan bara att jag lyssnar på den låten just nu och jag tycker den är oerhört fin! Har storstädat hela rummet tillsammans med Eminem! Och nej Eminem som ni förstår kom inte hem till mig och plingade på dörren, jag ringde honom ;-). Han sjöng för mig medans jag städade. Alltså <3 högtalare på mobilen. Min är bra också. Vi sjöng tillsammans. Dock hänger jag inte så mycket med i texterna på hans låtar, men jag sjöng i refrängen! Snart ska jag åka ner med två kompisar till Nynäshamn, dock vet jag inte när dem hämtar upp mig så vet inte om jag ska äta något innan eller inte. Hmm, inte tror jag det blir. För då kan jag äta när jag kommer hem och sedan ska jag ut och gå med min killkompis idag igen, hehe. Passar perfekt för då blir jag inte hungrig då :-) Puss

Nagellack

Varför ska det vara problem att komma på vilken färg man ska måla naglarna i? Sitter och tvekar oerhört länge, många minuter. När man tillslut har valt färg och börjat målat naglarna så ångrar man sig att man inte tog den andra färgen. Jag skriver detta pga att jag fyller år på lördag och jag ska firas hela helgen och då så vill jag ha ett shyst nagerlack liksom. Funtar på ljusrosa eller fransk manikyr. Hm, får nog sitta och fundera tills imorgon. Ha en bra dag!


11 augusti

Äter. Äter mat. Makaroner och Hamburgare. En klassisk middag om man inte har så mycket ork att stå och laga middag. Det hade jag definitivt inte nu när jag varit ute och gått med en killkompis i två timmar. Jätte skönt! Skönt att få prata också om allt, tycker det är SÅ viktigt! Ikväll hade jag tänkt det att bara ta det lugnt vilket jag också ska göra. Bara chilla liksom, hehe. Måste passa på nu eftersom skolan börjar igen på tisdag. Kan inte förstå att skolan börjar igen. Vill inte. Vill inte plugga. Men måste plugga.


shu

Umgås med min fina tjejkompis just nu. Därför bloggar jag inte. Shuuuu


Äventyr i Stockholm

Har varit i stan hela dagen idag och shoppat. Eller a skulle ha shoppat. Eller a hittade lite men det är verkligen inte Amandashopping som är utbudet nu. Det är svårt att hitta kläder på rea. Dem ska vara hela och i rätt storlek, det är omöjligt på rea, speciellt när man har det populäraste storleken. Hittade iallafall en kavaj, en långarmad svart tröja, två linnen och tre nagellack (fransk manikyr). Tänkte visa er med lite bilder från en rätt skakig hand, lite senare i mitt inlägg. Haha. Dagens roligaste måste jag berätta om. Att första affären vi tre var inne i var HM, hehe. När vi skulle åka ner (men hissen för vi hade en rullstol med oss) så stannar hissen mitt plötsligt när vi nästan var nere. Vi ser lite ut om vi duckar. Vi ringer på nödknappen för vi kan verken åka upp eller ner. Ingen reagerar, ingen kommer, inte ens de andra som shoppade kollade åt vårat håll. Hallå, hörde dem inte en larmsignal? Plus att det var sp varmt i hissen och vi höll på att svimma alla tre. Vi ringde på klockan, ingen kom, vi stod där i flera flera minuter. Skrattade så att tårarna rann, magen värkte och huvudet dunkade. Ingen verkade höra våran klocka, fick lite panik tills en av de andra två tjejerna säger "Amanda kom lite längre in i hissen". Så klickade vi igen på knappen (nedåt) när jag gått innåt i hissen. Då åker den ner. HAHAHAHAA! Tydligen hade jag stått för nära dörren när vi åkt, haha. Tur att vi såg det, annars skulle vi nog svimma där inne. Hissen var jätte liten, jätte trång, tre personer och en rullstol. Vi skulle vara döda. HAHA, men det är sjukt kul såhär efteråt, hehe. Ikväll kommer en av tjejkompisarna som var med på shoppingen och sover över hos mig :-).










You're my angel who save me from danger

   Hehe.

9 augusti

Försöker förstå mig på min nya mobil och det går faktiskt bättre än förväntat. Satt hela morgonen och lade in kontakter, gash vad jobbigt! Kameran är skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit bra :D! Det var därför jag köpte mobilen för att jag ville ha en bra kamera på den. Annars hade jag aldrig köpt en Samsung mobil, men denna är grym!
Ska snart byta om och sedan åka iväg till min kusins födelsedagsfest. Eller kalas kanske det heter. Iallafall så blir det väl tårta och bullar som på kalaset jag var på igår. Haha, alla i min släkt fyller år i augusti. På torsdag fyller mig syssling år och på lördag så gör jag det! Rätt onödig information för er som läser, haha.
Vi hörs.


Make me feel beautiful

Sovit och nyss vaknat. Fan. Huvudverken är inte över. Vet inte om det kan bero på att jag har sovit dåligt inatt, vätskebrist eller att det är åska i luften? Vilket fall som helst så kan jag inte skriva något bra och invecklande idag utan bara säga det. Har varit och köpt en ny mobil idag också! En kamera/internet mobil. Ojdå Amanda. Hehe.


8 augusti

I'm sorry. Igår visste jag inte vad jag skulle blogga om, dock inte nu heller. Jag tänker men tänker inte på något. Ovanligt för att vara mig. Lyssnar på Eminem för att få in bra texter i mitt huvud. Eminem är bra, gillar hans musik!
En annan sak som är helt ifrån musiken är att jag behöver kläder. Ska iväg om ett tag och hade tänkt att ta ett par militärfärgade byxor men hade ingenting alls att ha det till. Jätte irriterande. Öppnar min garderob och ser att det egentligen inte är någonting som lockar men väljer ändå att ta en blommig kjol och ett svart linne. Min favorit åkte på också vilket innebär att hösten är här för mig. SVARTA STRUMPBYXOR. Det är verkligen jag. Finns inget annat plagg som beskriver mig mer än ett par jätte enkla vanliga svarta strumpbyxor. All kärlek till dem trots hålet vid stortån.

Regn. Hagel. Åska. Blixt.

Regn. Hagel. Åska. Blixt.


She will be loved

Idag ska jag dansa. Uppvisningar och annat. Blir kul! Sitter nu och laddar genom att sjunga "She Will Be Loved". Den sången är med i min favoritfilm "The Last Song" och just därför är den så bra, eftersom den är grymt bra i filmen! Hörs ikväll :*

Scenen med låten i filmen:



Orginalet:

Sömnen VS Amanda

Är trött. Efter en helt underbar KENT-kväll med god mat, bra sällskap, poolbad, bubbelbad och självklart KENT musik så gör det ont i mina ben. Är trött men vill inte sova ännu. Fast sömn är bra, men jag är bättre. Därför tycker jag att jag vinner överlägset över min sömn. Inte bara för att jag är bättre än den utanför att jag kan bestämma, det kan inte den. Fast jag tror.. Att tillslut bestämmer nog sömnen över mig och jag ramlar ner i sängen. Har förlorat. FAktiskt känner jag att jag skriver uselt just nu för att jag har människor som pratar runt mig, därför avslutar jag här och säger, GODNATT.


KENT-kväll

Det blir ingen novellskrivning idag. Har fullt upp och ska nu över till en tjejkompis och ha KENT-kväll. KENT ÄR BÄST! Dagen till äran tog jag på mig en jätte snygg T-shirt.
 




DANCING ALL DAY LONG


I'm singing to music, hehe

Ännu en gång sitter jag och sjunger och lyssnar på underbar musik. Känner mig jättelycklig trots att det kliar i mitt hår! Kanske beror lyckan på att min bästa tjejkompis kommer över till mig idag, inte vet jag? Och just som jag är inne på bloggen nu tänkte jag skriva att en bra och fin design kommer, ska bara snacka lite med några kompisar först. Är så dålig på allt som har med datorer att göra, haha. Förstår inte varför jag inte kan? Det borde inte vara något svårt men jag har faktiskt aldrig visat något intresse av att lära mig heller och jag behöver inte det. Bara internet funkar så klarar jag mig ;-). Puss på er

5 augusti

Solen skiner för första gången jag kom hem från Turkiet. Jag har ont i huvudet och bloggar från en skitdator. Familjens dator. Får skriva samma mening minst fem gånger. Pallar inte med sånt. Pallar inte heller med att vakna med huvudverk. Varför gjorde jag det? Sovit för lite? Förväntansfull? För vad isåfall? No idea. Mitt huvud styr sig själv och jag kan bara tacka det ifallatt jag inte har ont i huvudet. Idag ska han inte få ett tack, inte ens ett leende från mig. Leenden ska istället alla vänner jag träffar idag få. Ska åka nu. Tar med ipoden och drömmer mig bort på bussen.

Back on track

Back on track. Vet faktiskt inte varför jag slutade blogga en gång i tiden? Men det behöver jag inte tänka på nu, för nu är jag somsagt tillbaka. Tillbaka med att skriva vad jag vill. Faktiskt så bryr jag mig inte om det är en person som läser eller om det är tusen, det gör ingen skillnad. Älskar att skriva och det tror jag att jag är skapt för att göra. Dock mina kära kommer jag inte dela med mig av min privata skrivning här. Ni kommer få läsa den lite mer roligare skrivning. Idag har jag en kväll som jag bara sitter och lyssnar på musk. Jag älskar musik. Den framhäver så otroligt mycket känslor i kroppen. Allt bara kokas ihop nere i min kropp. Undra hur det ser ut där inne egentligen? Inte för att jag skulle vilja veta, för det är säkert äckligt, men ändå vill jag. Men avstår nog ändå. Tror faktiskt att jag ska vända på mig så att jag ser ut i sommarkvällen. Det är mycket bättre att skriva då. Att se världen, att se Sverige, att se den lilla byn jag bor i. Rätt tråkigt faktiskt. Är trött på det, ändå står jag ut. Vet inte varför. Kanske borde jag fråga mig själv det?

RSS 2.0